Back to All Events

Konsert Finsland bedehus med Doug Anderson

  • Finsland Bedehus Primær Fylkesveg 461 Finsland, Vest-Agder, 4646 Norway (map)

Give it away!
Det aller beste med denne kvelden er det at mange gatebarn i Addis Abeba ikke vil “glemme” denne kvelden. 
Det var kvelden som ga mulighet for noen til å bli hentet inn fra gata, gitt mat og seng, kjærlighet, og etterhvert skolegang. Med andre ord et nytt håp og en ny framtid
100% av billettpengene skal gå til disse barna.
Vi gir de gjennom den norske hjelpe-organisasjonen Gatefolket.
Du er hjertelig velkommen til Finsland bedehus! Kjøp billetter på gaither.no
Betal med kort, ingen avgift/gebyr.
Doug Anderson, USA, Mette & Roger og Charlie Blackwater, med husorkesteret fra Skjærgårdssang i Langesund, vil gi oss en kveld vi sent vil glemme.

Doug Anderson er godt kjent fra Gaither-DVD’ene. Han har mange år sammen med gruppa Ernie Haase & Signature Sound. I Finsland har han vært en gang tidligere, da sammen med Cana’s Voice. I USA har han også en solokarrière, meget etterspurt og populær. Stilen hans er variert, men ligger ofte opp til country.

Mette & Roger er vel godt kjent bland de fleste sørlendinger. Det hele startet i 1989, med sang på en basar for “Indre Sjø” som det heter på Flekkerøy. Det er svært ofte ute og synger på festivaler, møter og forskjellige samlinger over hele landet. De har sunget sammen siden 1989. De har spillt inn 2 CD med Jon Kleveland som produsent, og så har de har bl.a. sunget inn en CD i Nashville TN, med Gordon Mote som produsent, og Gaither-musikere.

Alf Trygve Winge, eller Charlie Blackwater som er hans kunstnernavn, er blant de ypperste på munnspill her i landet.
Da Buddy Greene, også han kjent fra Gaither-DVD, var på Skjærgårdssang for noen år siden, spilte de sammen på scenen. Buddy Green fikk 4 munnspill som Charlie selv hadde stemt i 4 forskjelige tonearter. Buddy Green var “over seg” av begeistring for den norske munnspilleren.

Earlier Event: November 17
Setesdalens Jolemesse på Rysstad